Szavazzunk Kundrák Eszterre!
Szavazzunk Kundrák Eszterre!
A DigiSport csatorna 2015 szeptemberében indította útjára “A nap hőse” címmel új műsorát, melyben minden nap megismerhetnek a nézők egy fiatal, tehetséges sportolót…
Legyen Kundrák Eszter, a Fatum-Nyíregyháza játékosa A nap hőse!
A DigiSport csatorna 2015 szeptemberében indította útjára  ” A nap hőse” címmel új műsorát, melyben minden nap megismerhetnek a nézők egy fiatal, tehetséges sportolót. A műsor nemcsak bemutatja a sportolókat, de minden héten öt újabb jó képességű sportolóra tehetjük le a voksunkat az alábbi linken:
http://anaphose.digisport.hu/index.php
Március 13-19-ig egy nyíregyházi sportolóra is szavazhatunk. Nem másra, mint a Fatum-Nyíregyháza játékosára, Kundrák Eszterre.
Kundrák Eszternek az év nem is indulhatott volna jobban, hiszen először az U18-as röplabda válogatott ütőjeként léphetett pályára Jászberényben, majd az Összevont Labdajátékok Diákolimpiai döntőjén a Vasvári Pál Gimnáziummal elhozta az aranyérmet, sőt még a megkapta a legjobb ütőjátékosa címet is. A hab a tortán pedig, hogy a Fatum-Nyíregyháza csapatával elhozta a Magyar Kupán a bronzérmet. Az újabb cél is ott lebeg a 16 éves röplabdás előtt, magyar bajnokságot nyerni és szerepelni a felnőtt válogatottban.
Eszter most a DigiSport játékán Marczika Barnabással (kézilabda, Pick Szeged), Cselédes-Horvhát Viktorral (rögbi, Szeged Fitworld Gorillák Rugby Club), Angyal Barbarárval (kosárlabda, Csata DSE), valamint Simon Dániellel (squash, CSC) van versenyben.