Rangadót játszanak a kézilabdások
Rangadót játszanak a kézilabdások
Rangadót játszik a Nyíregyházi Sportcentrum junior férfi kézilabda csapata Budapesten, a Fradi otthonában március 12-én. Az NB II-es női röplabda együttes a DEAC csapatát fogadja a hétvégén…
Úszás
A Nyíregyházi Sportcentrum 40 fő úszója utazik március 11-én Miskolcra a víz világnapja alkalmából XXI. alkalommal megrendezésre kerülő nemzetközi úszóversenyre. A két napos versenyre kicsik és nagyok egyaránt utaznak.
Kézilabda
Rangadót játszik a Nyíregyházi Sportcentrum junior férfi kézilabda csapata Budapesten, a Fradi otthonában március 12-én. Bécsi János csapata jelenleg 16 forduló után is vezeti a tabellát a keleti csoportban a 29 szerzett pontjával, mögötte szorosan 3 ponttal van csupán lemaradva az FTC együttese.
Kosárlabda
Sűrű hete lesz a Nyíregyházi Sportcentrum kosárlabda kadett „A” csapatának. Március 9-én Jászberénybe utaznak, 12-én pedig a Szedeák együttesét fogadják a kiemelt kadett bajnokság alsóházi rájátszás soros fordulóin. A vasárnapi mérkőzés helyszíne a Tiszavasvári úti sportcsarnok, kezdete 14 óra.
Az U14-es korosztályra két nap leforgása alatt három mérkőzés vár. A főtábla következő fordulóján megmérkőznek a Szedeák, a Kaposvár és a Dávid Kornél csapataival. A forduló összecsapásai március 11-12-én a Bánki tornatermében lesznek megtekinthetők.
Röplabda
Az NB II-es női röplabda együttes a DEAC csapatát fogadja a hétvégén. Az idei versenyidényben már kétszer is legyőzte Nyíregyháza a Debreceni Egyetem gárdáját, a nyíregyházi csapat edzője reméli a hasonló szereplést a vasárnapi mérkőzésen is. Az összecsapás helyszíne a Vasvári Pál Gimnázium tornaterme, ideje 17 óra.
A több mint két évtizedes múltra visszatekintő Bem Kupa újra startol szombaton. A mini korosztály számára rendezett tornán részt vesz a Miskolc, a Szolnok, a Szeged, az Érd, a Debrecen és három Nyíregyházi Sportcentrumos csapat. A torna szombat reggel 9 órakor veszi kezdetét a Bem tornatermében.