Ég és föld volt a különbség
Ég és föld volt a különbség
Innen már nehéz lesz. Mármint megcsípni a második helyet. A Vasas elleni rangadó elvesztésével a harmadik pozícióba szorult a Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata, mindazonáltal az szentírás, hogy ennél hátrébb már nem végezhet…
Szó sincs arról, hogy a Vasas a Fatum-Nyíregyháza mumusa lenne.
Innen már nehéz lesz. Mármint megcsípni a második helyet. A Vasas elleni rangadó elvesztésével a harmadik pozícióba szorult a Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata, mindazonáltal az szentírás, hogy ennél hátrébb már nem végezhet az alapszakaszban. Előrébb viszont még igen, ehhez azonban nem elég megnyerni az Újopest, majd az MTK-val esedékes összecsapást, a csillagok szerencsés állása, helyesebben az angyalföldi rivális botlása is szükséges.
– Nyugodtan mondhatom, az őszi találkozóhoz képest ég és föld volt a különbség – utalt Horváth András edző az „odavágóra”, amelyet hazai pályán 3:0-ra bukott el a Fatum-Nyíregyháza, míg szombaton 3:2-re maradt alul idegenben. – Ezúttal sokkal kiélezettebb csatát vívtunk, olyan meccset, amelyen egy-két jó, illetve rossz megmozdulás döntött. A rangadók pedig már ilyenek… Kicsit hullámzó teljesítményt nyújtottunk, mindemellett fizikailag jól bírta a csapat a gyűrődést, és bár valóban régen győztünk a Vasas ellen, szó sincs arról, hogy mumusunk lenne. Mint a látottak bizonyítják, hajszálnyi a különbség, ami most a javára döntött. Innentől nincs más feladat, csak a következő két mérkőzéssel kell foglalkozni és persze, tenni tovább a dolgunkat, haladni a megkezdett úton.
KM-KT