Új név került a vándorserlegre
Új név került a vándorserlegre
Hosszú négy hónapos menetelés és kétszáz mérkőzés lejátszása után, a hétvégén befejeződött a 2016-2017 évi INTERSPORT – NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM Teremlabdarúgó Bajnokság…
Hosszú négy hónapos menetelés és kétszáz mérkőzés lejátszása után, a hétvégén befejeződött a 2016-2017 évi INTERSPORT – NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM Teremlabdarúgó Bajnokság.
A négy csoport első és második helyezettjei között két négyes csoportban dőlt el, hogy mely csapat Nyíregyháza 2016-2017 évi “Szuper Terembajnoka” .
A sportszerű, de igen magas színvonalú mérkőzések után előbb a Marso kft az Újfehértó Hsc csapatával mérkőzött a harmadik helyért, és magabiztosan nyerte is a találkozót.
Majd következett a döntő ütközet a Red Wolf és a Pikoló Söröző csapatai között. A bajnokság egészében kitűnő teljesítmény nyújtó Pikoló csapata pazar játékkal esélyt sem adott az ellenfelének és magabiztos 5:1 arányú győzelmével első ízben hódította el a vándorserleget a tavalyi bajnoktól.
A díjakat Kósa Árpád a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezető igazgatója és Czakó Gyula az Intersport Nyíregyházi Áruházának vezetője adták át a csoportbajnokoknak és a különdíjasoknak.
A döntőről fotók több napon keresztül lesznek majd leközölve.
Köszönöm a csapatoknak a részvételüket és a sportszerű küzdelmeket.