Magabiztos győzelem és újoncavatás
Magabiztos győzelem és újoncavatás
A Continental Arénában léptek a pályára a hétvégén a Nyíregyházi Sportcentrum junior kézilabdásai a szigetszentmiklósiakkal. A nyíregyházi alakulat Bécsi János, edző vezényletével lassan lendült játékba, de végül magabiztos győzelmet sikerült aratniuk…
A Continental Arénában léptek a pályára a hétvégén a Nyíregyházi Sportcentrum junior kézilabdásai a szigetszentmiklósiakkal. A nyíregyházi alakulat Bécsi János, edző vezényletével lassan lendült játékba, de végül magabiztos győzelmet sikerült aratniuk.
A nyírségiek újoncot is avattak az összecsapáson. Fórizs Roland eddig a serdülőknél játszott, most először mutatkozott be a junioroknál, ahol remek teljesítményével kivívta az edző, Bécsi János elismerését, aki hozzátette:
– Vannak biztató jelek a csapatnál, azon dolgozunk a fiúkkal, hogy a hátrányokat leküzdjük. Hiányzik még a teljes mértékű összetartás, a csapat-játékra és a védekezésre kell, nagyobb hangsúlyt fektetünk. A munka megy tovább ezen a héten is. A hétvégén igazi nagy ellenféllel szállunk szembe idegenben, a tavalyi győztes, Algyő csapatával.
Eredmény:

Nyíregyházi Sn – Szigetszentmiklós 41-28 (17:14)

Gólok: Bécsi 8; Ruzsinszki B. 7; Vitális 7; Fórizs R. 3