Folytatódik a pontgyűjtés
Folytatódik a pontgyűjtés
Az elmúlt heti pihenő után szombaton folytatódik a küzdelem az INTERSPORT – NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM Teremlabdarúgó Bajnokságban…
Az elmúlt heti pihenő után szombaton folytatódik a küzdelem az INTERSPORT – NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM Teremlabdarúgó Bajnokságban.
A szombati első mérkőzés elmarad illetve vasárnap 11.45-re kerül át, ugyanis a Bem Iskolában péntek éjjel alapítványi bál lesz és tovább tart a terem átrendezése.
Több sorsdöntő rangadóra is sor kerül a hétvégén, amelyek után akár bajnokot illetve döntősöket is köszönthetünk majd.
A “B” csoportban négy mérkőzés is meghatározó lehet a csoport végeredményét illetően ugyanis az ÚJFEHÉRTÓ HSC –ROZSRÉT SE  a FAYR BLEE FC – HET-BAND KFT és a CSODAVÁR – HET-BAND KFT mérkőzései sok mindenre választ adhatnak.
A “C” csoportban nagy rangadó várható a bajnoki címet illetően a DIEGO-S FIÚK – PIKOLÓ SÖRÖZŐ összecsapáson illetve a HAVEROK – NYÍR-CHEM KFT mérkőzés is jelentőséggel bír a döntőbe kerülést illetően.
A “D” csoportban a meglepően jól szereplő BERGLAND KFT a DEMETER PÁLINKA egyre jobb formába lendülő csapata ellen akár már bajnok is lehet a hétvégén, de esetleges veresége esetén még a döntőbe kerülés is veszélybe kerülhet. Érdemes lesz tehát a hétvégén kilátogatni a Bem Iskolába.
FIGYELEM! A “B” CSOPORT CSAPATAI A HÉTVÉGÉN DUPLÁN SZOMBATON ÉS VASÁRNAP IS JÁTSZANAK!! Fotók: Bíróné Nádasi Marianna