Meglepetésekkel tarkított forduló
Meglepetésekkel tarkított forduló
Nem várt eredményeket és egyre több különböző színű kártyákat hozott a hétvégi forduló. A bajnokság végéhez közeledve sorozatban jönnek a meglepetés eredmények illetve erősödik a harc a döntős helyekért…
Nem várt eredményeket és egyre több különböző színű kártyákat hozott a hétvégi forduló. A bajnokság végéhez közeledve sorozatban jönnek a meglepetés eredmények illetve erősödik a harc a döntős helyekért. A “B” csoportban megszületett a VINCE FC első győzelme, amely már régóta megérett a 4:3 arányú vereség elszenvedője a MEKKMESTER UNITED FC volt.
Az ÚJFEHÉRTÓ HSC és a HET-BAND KFT egyaránt kiütötte ellenfelét, előbbi 12:3-ra a RALDA RALLYE TEAM KFT, utóbbi pedig a nagynevű DROMEDAR FC csapatát verte 8:1 arányban.
A “C” csoport nagy meglepetését a ZÖLDÖVEZET KTB csapata szolgáltatta a hétvégén, két mérkőzésen is győzött, előbb a VETERÁNOK FC ellen 4:3, majd vasárnap a nagy tekintélyű PIKOLÓ SÖRÖZŐ ellen szintén 4:3 arányban. A történések érdekessége, hogy minkét legyőzött csapat esélyes a döntőbe kerülésre illetve a Zöldövezetnek eddig mindösszesen egy pontja volt egy szerény döntetlennel – ez nagy fegyvertény volt!
A “D” csoport nagy rangadóján a továbbra is veretlen BERGLAND KFT változatos nagy csatában nyert a NYÍRTURA FC ellen 3:2 arányban. A MESTER FESTÉK 8:0 arányban kiütötte a KÉT BAL FC csapatát.
A mai napon a “B” csoport résztvevőinek fotóit közlöm – kivétel a FAYR BLEE FC – ők majd később kerülnek be. Holnap a “C” csoport csütörtökön pedig a “D” csoport csapatai szerepelnek majd.
Nincs már 100-%-os csapat a bajnokságban, viszont három csapat, a RED WOLF a BERGLAND KFT és a DIEGO-S FIÚK csapata még veretlen.A bajnokság csütörtökön 26.-án 18.00 órakor folytatódik.