Sok sport a hétvégén
Sok sport a hétvégén
Január 21-én folytatják a küzdelemsorozatot a kadett fiú kosarasok. Boczkó Ádám csapatával Szolnokra utazik. A hétvégén a Nyíregyházi Sportcentrum újabb fedett pályás atlétikai versenyeket bonyolít le…
Kosárlabda
Január 21-én folytatják a küzdelemsorozatot a kadett fiú kosarasok. Boczkó Ádám csapatával Szolnokra utazik. A kiemelt alapszakaszban szereplő nyíregyházi kadettek a Kőbánya, majd a Debrecen legyőzése után, szeretné Szolnokon is megőrizni sikersorozatát.Az U20-as korosztály szintén január 21-én a DEAC Debrecent fogadják soros bajnoki megmérettetésre. A mérkőzés helyszíne a Continental Aréna, kezdete pedig 19 óra.
Atlétika
A hétvégén a Nyíregyházi Sportcentrum újabb fedett pályás atlétikai versenyeket bonyolít le. Szombaton az Észak-Alföldi Régió, Sport XXI Terematlétikai Bajnokságot, amely 11 órakor kezdődik a Nyíregyházi Egyetem atlétikai csarnokában. Vasárnap ugyanitt Nyílt Fedett pályás Ifjúsági és Junior Atlétikai versenyre kerül sor 11 versenyszámban.
Röplabda
Szó sincs unatkozásról a Nyíregyházi Sportcentrumos röplabdás lányoknál. A Sportcentrum NBII-es női röplabda gárdája január 21-én, szombaton Kecskemétre utazik a következő bajnoki fordulóra, majd pihenő nélkül 22-én, vasárnap a Békéscsabán OSB mérkőzéseket játszanak a Békéscsabával és az UTE-val. Érdekesség, hogy vasárnap a junior csapatunk is Békéscsabán játszik bajnoki fordulót!
Labdarúgás
Ezen a hétvégén felkészülési tornák, kupák és edzőmérkőzések sokasága lesz a Bozsik József Labdarúgó Akadémia minden korosztálya számára itthon és idegenben.