Parázs rangadók a teremben
Parázs rangadók a teremben
A hatodik fordulóval folytatódott az INTERSPORT – NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM Teremlabdarúgó Bajnokság az „A” csoportban…
A hatodik fordulóval folytatódott az INTERSPORT – NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM Teremlabdarúgó Bajnokság az „A” csoportban.
A nyitómeccsen parádézott a megújult PROFIL TREND KFT és 5:2 arányban legyőzte a SÓSTÓ-GYÓGYFÜRDŐK csapatát.
A NESTTA látványos mérkőzésen 3:3 döntetlent ért el a VÖRÖS ÖRDÖGÖK ellen a KELET SOLAR Kft csapata immár bejelentkezett a bajnoki címért, hiszen csak három pontra van az éllovastól ezt 13:0 győzelmével is jelezte melyet az EISSMANN HUNGÁRIA ellen könnyedén ért el.
Nagy csatát és izgalmakban bővelkedő küzdelmet hozott az FC SZPARTAK KERTVÁROS és a T-FORG TRANS KFT összecsapása, amely végül 1:1 végződött.
Táblázaton elfoglalt helyükhöz méltó színvonalas csatát hozott a RED WOLF – AUTONET FC összecsapás. A több mint kétszáz néző előtt lezajlott mérkőzés sokáig döntetlenre állt, felváltva forogtak veszélyben a kapuk, de a helyzetek sorra kimaradtak. Nem sokkal a vége előtt kissé elfáradt az Autonet és ezt kihasználta a Red Wolf így a vége 3:0 lett a vörös farkasok javára.
A vége előtt harminc másodperccel egy nem várt civakodás paprikázta fel a kedélyeket, amelynek következtében megszületett a bajnokság első piros lapja melyet a vesztes csapat játékosa kapta.
Szombaton és vasárnap a „B”-„C” és „D” csoport küzdelmeivel folytatás következik a Bem Iskolában a „B” csoport csapatai dupláznak és minkét napon pályára lépnek.