Új győztes
Új győztes
Mintegy négyszázan láthatták a finálét, amelyet óvatosan kezdték a felek, majd mintegy hat perc elteltével Lakatos Tibor révén a pókeresek jutottak előnyhöz…
A Big Cash Póker Club tagjai zsugáztak a legjobban!
Mintegy négyszázan láthatták a finálét, amelyet óvatosan kezdték a felek, majd mintegy hat perc elteltével Lakatos Tibor révén a pókeresek jutottak előnyhöz. Az első félidőben a ballosok Lakatos László révén csak egy kapufáig jutottak. Fordulás után Iván Attila talpalt hátra egy szabadrúgást, Szitai Roland lövése után pedig a labda utat talált a kapuba. Ezt követően a Big Cash Póker Club nem erőltette a támadásokat, a Két Ball FC tagjai előtt ugyan adódott több lehetőség is, ám még szépítésre sem futotta. Így aztán maradt az eredmény és a “készpénzesek” vihették haza a győztesnek járó serleget, a vándorserleget és a pénzdíjat. Az első négy helyezett az oklevelek és kupák mellett pénzdíjat is kapott (200, 100, 50 és 25 ezer forint).
A díjakat Böszörményi Attila, az Eissmann Automotive Hungaria Kft. ügyvezető igazgatója, Lénárt Krisztián, az Eissmann Automotive Hungária Kft. gazdasági igazgatója és Nyéki Zsolt, a Kelet-Magyarország főszerkesztője adták át.
Döntő

Big Cash Póker Club-Két Ball FC 2-0

A 12. Kelet-Magyarország-Eissmann Hungária Kupa végeredménye:

Big Cash Póker Club
Két Ball FC
Martin Bertold
Offside Old Boys

Különdíjak
A torna mezőnyjátékosa: Szilágyi Ákos ( Martin Bertold)A torna kapusa: Jakucska Csaba (Big Cash Póker Club)A torna gólkirálya: Lakatos László (Két Ball FC)
Forrás:szon.hu