Megkezdődik a 2017-es szezon
Megkezdődik a 2017-es szezon
Rövid pihenőt követően kezdik meg a 2017-es bajnoki versenyidényt a hétvégén a Nyíregyházi Sportcentrum kosarasai. Január 7-én az úszók is megkezdik a szezont…
Kosárlabda
Rövid pihenőt követően kezdik meg a 2017-es bajnoki versenyidényt a hétvégén a Nyíregyházi Sportcentrum kosarasai.  Január 7-én Boczkó Ádám kadett „A” csapata a kiemelt kadett bajnokságban a Szedeák együttesét fogadja a Tiszavasvári úti sportcsarnokban, 14 órai kezdettel. Az első mérkőzésen a hiányosan pályára lépő nyíregyházi együttes vereséget szenvedett a szegediek otthonában, most hazai pályán szeretnének revansot venni.
Január 8-án, vasárnap a Westsik termében játssza soros bajnoki mérkőzéseit a Sportcentrum U12-es korosztálya. 10 órakor a Nagyvárad, 13 órakor a Debrecen együttese ellen lépnek pályára.
Kézilabda
Kerekes Tamás serdülő fiú kézilabda csapata az őszi fordulót követően csoport másodikként várják a tavaszi folytatást a keleti régióban. Január 19-én kezdik a 2017-es versenyidényt, de addig is egy nemzetközi kézilabda tornán vesznek részt Eperjesen, január 5-7-ig. Tizenkilenc csapat részvételével zajlik a felkészülési torna, a magyar együttesek mellett többek között részt vesznek még román, észt, szerb, orosz csapatok is.
Úszás
Január 7-én az úszók is megkezdik a szezont. Debrecenbe utazik 14 nyíregyházi versenyző, hogy részt vegyen a soros „Jövő Bajnokai felmérő” versenyen. A programban a 2017-es esztendőtől 14 versenyző vesz részt a Nyíregyházi Sportcentrum színeiben, ami azt jelenti, hogy a 30 versenyző közel felét nyíregyháza adja (Nyíregyháza 14 fő, Debrecen 9 fő, Nyírbátor 5 fő, Szolnok 1 fő, Berettyóújfalu 1 fő).