Sűrű hétvége vár a Sportcentrumra
Sűrű hétvége vár a Sportcentrumra
Húzós hétvége előtt állnak a Nyíregyházi Sportcentrum kadett kosaras fiai. November 18-án Debrecenbe utaznak…
Úszás
November 19-én a BVSC-Zugló Őszi Kupára utaznak Mészáros Edit delfin és cápa korosztályú úszói, hogy megmérettessék magukat az első ízben megrendezésre kerülő rangos úszóversenyen. A Sportcentrum színeiben 11 versenyző áll rajtkőre.
Kosárlabda
Húzós hétvége előtt állnak a Nyíregyházi Sportcentrum kadett kosaras fiai. November 18-án Debrecenbe utaznak, 20-án pedig a MAFC együttesét fogadják a Tiszavasvári úti sportcsarnokban 14 órai kezdettel. A múlt hét sikeres szereplése után, Boczkó Ádám tanítványai mindent megtesznek a győzelemért.
Kézilabda
Megállíthatatlanul tör előre a Nyíregyházi Sportcentrum NB I/B junior férfi kézilabda csapata. Az előttünk álló hétvégén Balassagyarmatra utaznak a győzelem biztos reményében.
Ülőröplabda
Az Ülőröplabda Magyar Bajnokság második fordulóját rendezik Vácon november 19-én. A Nyíregyházi Sportcentrum az MTK, a Tatabánya és Nagykanizsa csapatai ellen küzdenek meg.
Röplabda
A Fatum-Nyíregyháza újra a Continental Arénában lép pályára. Kaposvárt látják vendégül pénteken, a mérkőzés kezdete 18 óra. Ezt követően pedig a veretlen junior nyíregyházi együttesnek szurkolhatnak a kilátogatók.