Focivarázs a rangadón
Focivarázs a rangadón
Öt mérkőzéssel az “A” csoportban elrajtolt a Teremlabdarúgó Bajnokság. A nyitó mérkőzésen nem kis meglepetésre, de teljesen megérdemelten…
Öt mérkőzéssel az “A” csoportban elrajtolt a Teremlabdarúgó Bajnokság.
A nyitó mérkőzésen nem kis meglepetésre, de teljesen megérdemelten a PROFIL TREND csapata DEBROSZKI TAMÁS góljával 1:0 arányban győzött az FC SZPARTAK KERTVÁROS csapata ellen.
A második mérkőzés is hozott meglepetést a kitűnő erőkből álló VÖRÖS ÖRDÖGÖK fejet kellett, hogy hajtsanak az egyre egységesebbé váló SÓSTÓ-GYÓGYFÜRDŐ Zrt csapata előtt mivel 5:3 arányú vereséget szenvedtek.
Következett egy lehengerlő 9:0 – arányú győzelem a SZIKSZAI JÁNOS által kitűnően összerakott AUTONET FC csapata részéről az EISSMANN HUNGÁRIA csapata ellen.
A negyedik mérkőzésen a KELET SOLAR KFT magabiztos 5:1 arányú győzelmet aratott a NESTTA csapata ellen.
A záró mérkőzésre megtelt a lelátó, ugyanis két igazán nagynevű és igazi parkett művészekből álló csapat a RED WOLF és a T-FORG TRANS KFT csapatai mérkőztek egymással. A kispályás labdarúgás minden szépségét felvonultatta a két csapat. Felváltva voltak veszélyben a kapuk, de a két kitűnő kapus mindent hárított.
A T-Forgnak több helyzete volt, de végül a RED WOLF csapata volt eredményesebb, így 2:1 arányban legyőzte nagy riválisát.
A közönség jól szórakozott és vastapssal jutalmazta a kitűnő produkciót.
Folytatás szombaton 8.30-tól 20.00-ig illetve vasárnap 8.00-tól 12.00-ig.