Teremlabdarúgó torna dömping Nyíregyházán
Teremlabdarúgó torna dömping Nyíregyházán
Hamarosan két teremlabdarúgó torna lebonyolítására kerül sor Nyíregyházán, melynek helyszíne a felújított Bem József Általános Iskola sportcsarnoka…
Hamarosan két teremlabdarúgó torna lebonyolítására kerül sor Nyíregyházán, melynek helyszíne a felújított Bem József Általános Iskola sportcsarnoka.
Ennek apropójából tartott sajtótájékoztatót a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője Kósa Árpád, a Nyírerdő Zrt. képviseletében Szalacsi Árpád vezérigazgató, az egyetlen nyíregyházi központú hitelintézet a Szabolcs Takarék képviseletében Kola János ügyvezető és a Retro Rádió képviseletében Simon Norbert jelenlétében. A támogatók azért álltak a kezdeményezés mellé, mert fontosnak tartják a város sportéletét, és szeretnék kifejezésre juttatni sport iránti szeretetüket. Mindkét torna országos rendezvénnyé nőtte ki magát, hiszen az elmúlt négy alkalommal a két tornán összesen 310 csapat szerepelt, négy megyét érintve. Mindkét esetben jubilál a rendezvény, hiszen az ötödik alkalommal kerül lebonyolításra, ami az esemény minőségét és színvonalát jelzi. A támogatóknak köszönhetően pénzdíjas tornákról van szó, ami nagy vonzerőt jelent a labdarúgócsapatok számára.
Az V. NYÍRERDŐ-Retro Rádió öregfiúk teremlabdarúgó tornájára november 26-27-én kerül sor, melyre a nevezéseket 21-éig fogadják el a szervezők. Részvételi feltétel, hogy a tornára azok jelentkezhetnek, akik betöltötték a 35. életévüket. A kétnapos torna 24 csapat részvételével zajlik.

A Karácsony közeledtével, december 16-17-18-án szintén ötödik alkalommal rendezik meg az V. Szabolcs Takarék Karácsony Kupát. A tornára 32 csapat jelentkezését várják minden megkötés nélkül.

Minden további információért keressék Dajka László főszervezőt, a 30-700-2158-as telefonszámon.