Gyógyír a gyomorbántalmakra
Gyógyír a gyomorbántalmakra
Bemelegítésnek megtette. Senkit meg nem sértve, a Fatum-Nyíregyháza nem is kívánhatott volna kellemesebb ellenfelet a bajnoki nyitányra. Az újonc Palota jött, látott, szimpatikusan küzdött…
A Fatum-Nyíregyháza minden tekintetben felülmúlta a Palotát a bajnoki nyitányon.
Bemelegítésnek megtette. Senkit meg nem sértve, a Fatum-Nyíregyháza nem is kívánhatott volna kellemesebb ellenfelet a bajnoki nyitányra. Az újonc Palota jött, látott, szimpatikusan küzdött, de nem úszta meg vereség nélkül a nyírségi túrát. Ez, persze papírforma. A nyáron jelentősen átszervezett házigazdák jóval ütőképesebb együttest alkotnak, más kérdés, ők is megtapasztalhatták – minden kezdet nehéz. Jó néhány játékos meglehetősen súlyos és kényelmetlen következményekkel járó gyomorbántalmakkal küzdött az elmúlt napokban. Olyannyira, hogy a spanyol-argentin Josefina Fernandez sápadt ábrázattal üldögélt a lelátón, magyarán nem volt bevethető állapotban. Ekképpen elodázódott a bemutatkozása, mindazonáltal így is tekintélyes számú friss szerzemény debütált a Horváth-társulatban.
Négyen mindjárt az első perctől a pályán bizonyíthatták, jó vásárt csinált velük a nyíregyházi klub. Szombathelyi Szandráék nem is vesztegették az időt, szépen, lassan módszeresen megtörték a vendégek ellenállását. Az, hogy a Fatum minden tekintetben riválisa fölé nőtt nem meglepetés, az annak rendje és módja szerint megnyert mérkőzés pedig nyilván gyógyír a a meccs előtti megpróbáltatásokra. A végén már mosolyt csalt az arcokra a sikeres rajt, miközben a gyakran szúrós tekintettel figyelő Fernandez is megenyhült, sőt, nevetni is láttuk. Jól állt neki, miként a mutatott teljesítmény is tetszetősnek hatott. Persze, lesz ettől nehezebb lecke is.
Noha éppen csak elindult az idény, a szerdai, címvédő Békéscsaba elleni újabb hazai meccs azért már fokmérő lesz.
Forrás: szon.hu