Sportözön a hétvégén
Sportözön a hétvégén
Október 8-án megkezdi az őszi-téli versenyidényt a Nyíregyházi Sportcentrum úszó szakága. Negyven versenyző utazik Debrecenbe a Hajós Alfréd Nemzetközi Kupa III. fordulójára…
Úszás
Október 8-án megkezdi az őszi-téli versenyidényt a Nyíregyházi Sportcentrum úszó szakága. Negyven versenyző utazik Debrecenbe a Hajós Alfréd Nemzetközi Kupa III. fordulójára.
Ülőröplabda
Az alapszakasz első fordulóját játssza a Sportcentrum ülőröplabda együttese az előttünk álló hétvégén Gárdony-Agárdon. Címvédőként lépnek a nyíregyháziak pályára, megküzdenek a Vasas, a Vác és Kikinda együttesével. A csapat edzője ebben a szezonban Erdősné Balogh Erika.
Röplabda
A röplabdás ifik és a serdülők után a gyermekkorosztálynak is beindul a bajnokság, Szolnokra utaznak az első fordulóra, október 8-án.A junior röplabdás lányok egy hat csapatos emléktornán vesznek részt Gödöllőn.
Kézilabda
Négy forduló után is magabiztosan vezeti a tabellát a junior férfi kézilabda csapat az NB I/B keleti csoportban. Bécsiék október 9-én 16 órai kezdettel, a Ferencváros együttesével csapnak össze a Bem József Általános Iskola tornatermében.
Kosárlabda
Vasárnap játssza Budapesten soros bajnoki fordulóját a Nyíregyházi Sportcentrum junior kosárlabda csapata, a MAFC együttese ellen lépnek pályára.