A hétvégén beindul a nagyüzem a Sportcentrumnál
A hétvégén beindul a nagyüzem a Sportcentrumnál
Szeptember 10-11-én, Székesfehérváron rendezik a Magyar Atlétikai Felnőtt és Serdülő Csapatbajnokság döntőjét. Szeptember 11-én vasárnap hazai pályán kezdi meg a bajnokságot a Nyíregyházi Sportcentrum junior férfi kézilabda együttese…
Atlétika
Szeptember 10-11-én, Székesfehérváron rendezik a Magyar Atlétikai Felnőtt és Serdülő Csapatbajnokság döntőjét. A Nyíregyházi Sportcentrum, a Debreceni Sportcentrummal alkotva egy csapatot a Keleti csoportból 461 ponttal szerezte meg az indulás jogát.
Kézilabda
Szeptember 11-én vasárnap hazai pályán kezdi meg a bajnokságot a Nyíregyházi Sportcentrum junior férfi kézilabda együttese. A mérkőzést a Continental Arenában játsszák a Törökszentmiklósi Székács ellen 17 órai kezdettel, ezt követően pedig a felnőttek lépnek pályára.
Kosárlabda
Megkezdi a küzdelemsorozatot a Sportcentrum kosárlabda szakága is. Az U16 KA A Szombathelyre, az U16 KA B Fehérvárra utazik. Mindkét gárda 3-3 mérkőzést játszik a selejtezőben.
Ülőröplabda
Az előttünk álló hétvégén egy nemzetközi meghívásos tornán szerepel a Sportcentrum férfi ülőröplabda együttese. A Kikindában megrendezésre kerülő rangos eseményen hat csapat szerepel. A nyíregyháziak megküzdenek többek között a szerb tartományi bajnokkal, vagy a bosnyák extraligás csapattal is.