Kézilabdások megkezdték a felkészülést
Kézilabdások megkezdték a felkészülést
A kézilabda szakág minden korosztálya megkezdte a felkészülést a 2016/2017-es bajnoki évadra. A Nyíregyházi Sportcentrumnál kilenc csoport működik, ezek közül is az egyik legsikeresebb a férfi junior kézilabda csapat…
A kézilabdások már javában készülnek a szezonra.
A kézilabda szakág minden korosztálya megkezdte a felkészülést a 2016/2017-es bajnoki évadra. A Nyíregyházi Sportcentrumnál kilenc csoport működik, ezek közül is az egyik legsikeresebb a férfi junior kézilabda csapat, melyet Bécsi János irányít. A tavalyi esztendőben a dobogó harmadik fokára állhattak a fiúk és remélik, hogy a megváltozott kerettel idén is hasonló sikert könyvelhetnek majd el.
– Július 20-án kezdtük el a felkészülést a szeptember 11-én kezdődő bajnoki évadra, amikor is hazai pályán a Törökszentmiklós csapatával küzdünk meg a pontokért – kezdte Bécsi János edző. – Jelenleg 28 fős kerettel dolgozom, egy kulcsjátékosom távozott (Pál Tamás Kisvárdán folytatja NB II-ben ), de a NEKÁ-tól érkezett vissza hozzánk Török Zoltán, aki reményeim szerint pótolhatja a lövő hiányát. Több edzőmérkőzésen vagyunk már túl, és még szám szerint 12 meccs vár ránk. Erre azért van szükség, mert sokan vagyunk, és bajnokság kezdetéig szeretném, ha minél többen, minél többet játszanának. Elsősorban felnőtt csapatokkal fogunk megküzdeni a felkészülési időszakban, mert látni szeretném, hogy hol tartunk erős ellenféllel szemben.