Magyar Bajnok az ülőröplabda csapatunk
Magyar Bajnok az ülőröplabda csapatunk
A hétvégén Agárdon a Velence-Tavi Rehabilitációs Sportközpontban rendezték az ülőröplabda Magyar Bajnokság második fordulóját…
Magyar Bajnok csapata van a Nyíregyházi Sportcentrumnak
A hétvégén Agárdon a Velence-Tavi Rehabilitációs Sportközpontban rendezték az ülőröplabda Magyar Bajnokság második fordulóját. Az első forduló remek szereplésének köszönhetően, a Nyíregyházi Sportcentrum az első helyről várta a folytatást. Az első mérkőzésükön, a bajnoki címre is esélyes szerbiai Kikinda együttesével játszottak. Nem kegyelmeztek a nyíregyháziak, 3:0-ás végeredmény született. A folytatásban a meglepetést okozó Szombathely gárdája ellen léptek pályára. A vasi legénység nagyon szeretett volna nyerni, egy viszonylag sima első szett után, egy kiélezett etapban 25:23-ra meg is nyerték a második szettet. Hamar észhez tért a szabolcsi gárda, így a következő két szettet mindössze 27 perc alatt megnyerte. A bajnokságot a Vác elleni küzdelem zárta. A Sportcentrumos társaság szinte hibátlanul, végig kézben tartva a mérkőzés menetét 3:0-ás sima győzelmet aratott. 
A százszázalékos teljesítményt nyújtó Nyíregyházi Sportcentrum 2016. április 9-én megszerezte a Magyar Bajnoki címet.
A csapat tagjai: Domina József, Domokos András, Járási Ferenc, Kertész Róbert, Kovács Gábor, Mányák Attila, Peres János, Puhl Márk, Radasovszki Gábor, Vitéz Gábor.
Edző: Moravszki Gyula
Eredmények:

Nyíregyházi Sportcentrum – Oki „Feniks” Kikinda                3:0      (-20,-19,-17)
Nyíregyházi Sportcentrum  – Sprint SC Szombathely            3:1      (-20,23,-17,-13)
Nyíregyházi Sportcentrum – Mozdulj SE                                 3:0      (-17,-19,-19)

Magyar Bajnokság végeredmény:

Nyíregyházi Sportcentrum
Oki „Feniks” Kikinda
Mozdulj SE Vác
Sprint SC Szombathely
Csakazért  SE Szeged
Hamburger SE Nagykanizsa
MTK Budapest
Magyar „B” válogatott