Sportözön a hétvégén
Sportözön a hétvégén
Zsúfolt hétvégéje lesz a röplabda szakágnak. Balázs István NB II-es női röplabda csapata szombaton elmaradt mérkőzését játssza  a Vasvár Pál Gimnázium tornatermében 14 órakor, vasárnap pedig Szegedre utazik a soros mérkőzésére…
Röplabda
Zsúfolt hétvégéje lesz a röplabda szakágnak. Balázs István NB II-es női röplabda csapata szombaton elmaradt mérkőzését játssza a Vasvár Pál Gimnázium tornatermében 14 órakor, vasárnap pedig Szegedre utazik a soros mérkőzésére.
Nagy Attila ifistáira az Országos Ifjúsági Bajnokság II. fordulója vár Budapesten. A tét igen nagy, két mérkőzést nyerni kell, hogy bekerüljenek az országos döntőbe.
Február 20-án reggel 10 órától a legkisebbekkel telik meg a Bem tornaterme. 12 csapat részvételével, immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Szekér László Röplabda Emléktorna a Nyíregyházi Sportcentrum szervezésében.
Atlétika
Utolsó fedett-pályás bajnokságához érkeztek a felnőtt atléták. A Sportcentrum képviseletében hat versenyző utazik február 20-21.-én  Budapestre a Magyarország 2016. évi Fedett Pályás Atlétikai Bajnokságra, amely egyben Szuper Liga verseny is.  
Kézilabda
A junior kézilabdás fiúk Kecskemétre, az U13 kézilabdás lányok Nádudvarra utaznak a bajnokság következő megmérettetésére. Egyik csapatnak sem lesz egyszerű dolga, mindkét gárdának győznie kell, hogy megőrizzék a tabellán elfoglalt pozíciójukat (juniorok 2. hely, U13 lány 3. hely).
Kosárlabda
Két kosárlabda csapatnak is szurkolhatunk itthon. Az U12-es korosztály szombaton a Westsikben játszik 13 órai kezdettel, míg kadett „A „ csapatunk vasárnap 12 órakor fogadja a Vasast a Zrinyiben.