Két nyíregyházi csapat is bejutott a B33 Országos Döntőjébe
Két nyíregyházi csapat is bejutott a B33 Országos Döntőjébe
Február 10-én, Nyíregyházán vette kezdetét a B33 Kosárlabda Diákolimpia Regionális döntők sora. A versenysorozatot a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége szervezte, Márjás György főkoordinátor irányításával…
Február 10-én, Nyíregyházán vette kezdetét a B33 Kosárlabda Diákolimpia Regionális döntők sora.
A versenysorozatot a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége szervezte, Márjás György főkoordinátor irányításával. A rendezvény helyszíne a Bem tornaterme volt, ahol reggel 9 órától 17 óráig zajlottak a küzdelmek.
Öt megyéből, negyven csapat érkezett. Tizenhat általános iskola és huszonnégy középiskola harcolt az országos döntőbe jutásért. A középiskolásoknál az első három, míg az általános iskolásoknál az első két helyezett jutott  tovább.
Tartogatott igazi csemegét is a nap azok számára, akik kilátogattak az eseményre. Rég nem látott presztízs mérkőzést vívott egymással a Krúdy és az ÉVISZ csapata az elsőbbségért, melynek győztese a Krúdy Gimnázium lett egy hosszabbítást követően.
A Nyíregyházi Sportcentrum támogatja azt az elgondolást, miszerint minél több hasonló esemény kerüljön megrendezésre Nyíregyházán.