Sportcentrum hétvégi sportprogramjai
Sportcentrum hétvégi sportprogramjai
A Sportcentrum atlétái közül 15 fő utazik a Magyarország Serdülő és Újonc fedett pályás Bajnokságra február 6-án Budapestre a Syma csarnokba…
Atlétika
A Sportcentrum atlétái közül 15 fő utazik a Magyarország Serdülő és Újonc fedett pályás Bajnokságra február 6-án Budapestre a Syma csarnokba. Ugyanitt a felnőtteknek is lesz meghívásos verseny, így Budapesten lesz Leveleki Bence, Bakosi Péter és Tasi T. Dávid is a hétvégén.
Kosárlabda
A bajnokság legnehezebb ellenfelét fogadja szombaton a kosárlabda szakág U20-as korosztálya. Nyíregyháza a Szolnok ellen lép pályára 15.30-kor a Bem tornatermében.A Kadett A csapatunk Budapestre utazik vasárnap, ők a MAFC ellen vívnak sorsdöntő mérkőzést. A párharc győztese a keleti csoport legjobb négy csapata közé kerül.
Röplabda
Balázs István serdülő leány röplabda csapata a hétvége első napján, Tatabányán játszik két mérkőzést a középszakaszban. Két nehéz mérkőzés vár rájuk az MTK és a Tatabánya ellen. Legalább az egyik mérkőzést meg kell nyerni, hogy tovább jussanak a felsőházba.
Kézilabda
Szombaton a junior kézilabdás fiúknak is beindul a bajnokság, a Fradi otthonában próbálnak meglepetést okozni Bécsi János tanítványai. A betegségtől megtépázott csapat az esélytelenek nyugalmával lép majd pályára.