RED WOLF az “A” csoport bajnoka
RED WOLF az
Az “A” csoport utolsó előtti fordulójában eldőlt, hogy az INTERSPORT – NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM Teremlabdarúgó Bajnokság első a döntőse a Kohut Árpád vezérelte RED WOLF gárdája…
Az “A” csoport utolsó előtti fordulójában eldőlt, hogy az INTERSPORT – NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM Teremlabdarúgó Bajnokság első a döntőse a Kohut Árpád vezérelte RED WOLF gárdája.
A csapat könnyed játékkal verte 15:1 arányban a Sóstó-Gyógyfürdő Zrt. csapatát és mivel már behozhatatlan előnyre tettek szert így a február 27- én megrendezésre kerülő “SZUPER DÖNTŐ” résztvevői lettek.
Szintén tegnap dőlt el, hogy második helyen a T- FORG TRANS KFT. csapata került a döntőbe mivel tegnap 10:1 arányú győzelmet arattak az EISSMANN HUNGÁRIA KFT. csapata ellen.
A Profil Trend Kft. csapata is megszerezte első győzelmét az Iszom-Láz ellen aratott 4:1-es mérkőzésen.
A jó erőkből álló és többre hivatott Vörös Ördögök 5:1 arányú vereséget szenvedtek a kitűnően játszó Haverok csapatától.
Az egyre egységesebb és kitűnő teljesítményt nyújtó Elszer Bt. méretes zakót szabott 3:0 arányban a Kelet Solar Kft. csapatára, és így a dobogóra került.
A bajnokság szombaton tizenöt mérkőzéssel folytatódik a “B”-“C” és “D” csoportban.