Félidőben a bajnokság…
Félidőben a bajnokság...
A hétvégén tizenöt mérkőzéssel folytatódott az INTERSPORT – NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM Teremlabdarúgó Bajnokság, amely félidejéhez érkezett…
A hétvégén tizenöt mérkőzéssel folytatódott az INTERSPORT – NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM Teremlabdarúgó Bajnokság, amely félidejéhez érkezett.
A “B” csoportban, a Predator – Papp Car nagy küzdelemben 2:1 arányban verte a Mekkmester United csapatát. A Tímár Vetőmag FC már harmadik döntetlenjét játszotta utolsó perces pontvesztésével most éppen a Vis Maior Ratizol elleni 2:2-es eredményével. A Nyír-Chem Kft. kiütötte a szebb napokat látott Mester Festék csapatát 9:1 arányban. Az FC Szpartak Kertváros nem kegyelmezett a hézagosan kapus nélkül felálló Bergland Kft. együttesének, a végeredmény 7:0 lett. Rangadó volt a javából a két nagy múlttal rendelkező csapat csatája, amely végül a Dromedár FC 4:1 arányú győzelmét hozta a NonStop Bútor ellen.
A “C” csoportban, a Heroes nevükhöz méltóan küzdve 7:4 arányban verte a Hirex Gáz kft. csapatát, utolsó percben rúgta győztes gólját Csodavár a Helios FC ellen, az eredmény 2:1. A Nev-Út KFT. igazán lendületes focit produkálva 9:2 arányban lelépte az enerváltan játszó Újfehértó HFC csapatát. A Két Bal FC 5:2 arányban győzött a Veteránok ellen, a Rozsrét SE kapitánya Kvaka Árpád vezérletével és kitűnő kapusával, nagy pofont mért a Ralda Rallye Team KFT. csapatára, 3:1-es győzelmével.
A “D” csoportban, a Marso Kft. könnyedén 5:2 arányban győzött a Volán Busz öregfiúk ellen. A Fiatal Gyémántok Sk megszerezte első győzelmét, ezzel első pontjait az Apolló 12 ellen szerzet 7:1-es győzelmével. Óriási rangadó volt a két döntőre is esélyes csapat között, amely végül is a Pikoló Söröző javára hozott 6:3 sikert a Diego – S Fiúk ellen. A mérkőzésen Czene Lajos régi önmagát is meghazudtoló fantasztikus játékot produkált, a Het-Band FC és a Viessmann csapatai igen szikrázó, de sportszerű mérkőzésen küzdöttek egymással, amely végül az utolsó másodpercben dőlt el 1:0 arányban, a Het-Band FC javára. A záró mérkőzésen a Zöldövezet KTB csapata iskolajátékot bemutatva 7:0 arányban győzött a kihagyhatatlan helyzeteket is elpuskázó Bed Boys gárdája ellen.
A bajnokság 28-án csütörtökön az “A” csoport öt mérkőzésével, illetve 30-án szombaton a “B”-“C” és “D” csoport tizenöt mérkőzésével folytatódik.