Útban a döntő felé…
Útban a döntő felé...
Parádés mérkőzésekkel folytatódott az INTERSPORT – NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM Teremlabdarúgó Bajnokság az “A” csoportban a hetedik fordulóval…
Parádés mérkőzésekkel folytatódott az INTERSPORT – NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM Teremlabdarúgó Bajnokság az “A” csoportban a hetedik fordulóval.
A Kelet-Solar csapata könnyed 4:0-ás győzelmet aratott az EISSMANN csapata ellen. A Vörös Ördögök a múlt heti bravúros győzelem után megtartva kitűnő formájukat ugyancsak megnehezítették nagyhírű ellenfelük dolgát (a tavalyi bajnokról van szó), de végül a T-Forg Kft csapata nyert 3:1 arányban, és ezzel nagy lépést tett a döntőbe jutás felé.
A Haverok – Profil-Trend Kft mérkőzés szintén nagy küzdelmet és 2:1-es Haverok győzelmet hozott.
Az Elszer Bt – Red Wolf összecsapás is sokáig kiegyenlített volt, sőt, Nagy Sándor egy igazán „fineszes” gólt lőtt mintegy 20m-ről a bajnokság egyik legjobb kapusának Jakucska Csabának, de a végeredmény 5:2 a Red Wolf javára, ami azt sejteti, hogy a csapat a döntő küszöbén van.
Alsóházi rangadó volt a záró mérkőzés a Sóstó-Gyógyfürdő Zrt és az Iszom-Láz között, a Sóstó már 4:2-re is vezetett, a vége mégis Iszom-Láz 5:4-es győzelmét hozta.
Szombaton reggel 8-tól újabb tizenöt mérkőzéssel folytatódik a küzdelem a “B”-“C” és “D” csoportokban.