Sportos beharangozó
Sportos beharangozó
Boczkó Ádám Kadett „A” fiú kosárlabda csapata  pénteken a Zrínyi tornatermében vívja fontos mérkőzését a Budaörs ellen. A mérkőzés kezdete 16.45…
Kosárlabda
Boczkó Ádám Kadett „A” fiú kosárlabda csapata  pénteken a Zrínyi tornatermében vívja fontos mérkőzését a Budaörs ellen. A mérkőzés kezdete 16.45.
A Sportcentrum U20-as korosztálya  a Kaposvár csapatát fogadja. Az első fordulóban bravúrral hozták el tőlük a győzelmet, reméljük a hétvége hasonló sikert hoz számukra. A mérkőzés helyszíne a Bem tornaterme, ideje pedig szombat 14 óra.
Atlétika
Újabb fedett pályás atlétikai megmérettetés Nyíregyházán az előttünk álló hétvégén. Január 23-án, szombaton rendezi a Nyíregyházi Sportcentrum az Ifjúsági és Junior Fedett pályás Bajnokságot. A 10.30-kor kezdődő versenyen összesen 12 versenyszámban állhatnak rajthoz a sportolók a Nyíregyházi Főiskola Atlétikai csarnokában.
Kézilabda
Két ki-kimérkőzés vár a Sportcentrum U13-as leány kézilabda csapatára a hétvégén. Balmazújvárosba utaznak a középházi rájátszás következő fordulójára, ahol a tabella dobogósaival csapnak össze a pontokért. A tét nagy, az elsőbbség megőrzése a cél.