Felsőházban a Sportcentrum KA csapata
Felsőházban a Sportcentrum KA csapata
A területi alapszakasz ötödik fordulójában aratott két győzelemmel bejutott az országos kiemelt bajnokság főtáblájára a Nyíregyházi Sportcentrum KA serdülő (U14-es) fiúcsapata…
Két nyíregyházi serdülő kosárlabdacsapat is a legjobbak mezőnyében folytathatja a bajnoki küzdelmeket.
A területi alapszakasz ötödik fordulójában aratott két győzelemmel bejutott az országos kiemelt bajnokság főtáblájára a Nyíregyházi Sportcentrum KA serdülő (U14-es) fiúcsapata. Vajda Tamás edző tanítványai a számukra mindent eldöntő mérkőzéseken a GKS-Nyíregyháza C és a Jászberényi KSE ellen szerezték meg a győzelmet. Ezzel a korosztályban két szabolcsi csapat lesz ott a legjobbak mezőnyében, hiszen a GKS-Nyíregyháza A csapata már korábban kiharcolta a felsőházi folytatás lehetőségét az Észak-keleti területről.
A sportcentrumosok csapatából Bodnár Balázs ott lehetett korosztálya, a 2002-es országos képző és kiválasztó táborában, amelyet karácsony előtt Sopronban rendeztek a korosztályért felelős szövetségi edző, Góbi Henrik vezetésével.
NévsorolvasásU14-es bajnokság, fiú
A felsőházba jutott Nyíregyházi Sportcentrum KA A csapatának tagjai: Balla Dénes, Balogh Bálint, Bodnár Balázs, Bogár Péter, Bogár Tamás, Ferenczi Márton, Hengsperger István, Horváth Péter, Király Kornél, Kovács Milán, Kun Ágoston, Lengyel Ákos, Párkányi Péter, Tóth Bence, Ványi Zalán. Edző: Vajda Tamás.
Forrás: szon.hu