Izgalom? Majd máskor…
Izgalom? Majd máskor…
Egykoron jó néhány meleg pillanatot átélt az élvonalbeli női röplabdacsapat a szűk miskolci teremben. A környezet nem, az erőviszonyok viszont gyökeresen megváltoztak…
A sereghajtó otthonában biztosan nyert a nyíregyházi együttes.
Egykoron jó néhány meleg pillanatot átélt az élvonalbeli női röplabdacsapat a szűk miskolci teremben. A környezet nem, az erőviszonyok viszont gyökeresen megváltoztak: a szegény sorba süllyedt borsodiak szó szerint lenullázva kullognak a tabella végén. Mindezek dacára a jóval merészebb célokat megfogalmazó Fatum nem fürödte le a találkozót: az első szettben 7:7-es állás után hagyta állva ellenfelét. A második etapot néhány nyírségi kulcsember már a cseresarokból szemlélte, ugyanakkor ha kicsit döcögösebben is, de tovább hízott a felek közötti különbség. Becsületesen küzdött a házigazda, arra azonban nem volt esélye, hogy rácáfoljon a papírformára – a harmadik játszmában sem.
Az esztendő utolsó bajnoki mérkőzésén annak rendje módja szerint nyertek a vendégek, akik meglehet, egy ideig nem fordulnak meg Miskolcon…
Röplabda: NB I. női, 12. forduló
Miskolci VSC–Fatum Nyíregyháza 0:3 (-16, -17, -15)
Miskolc, 100 néző, v.: Bátkai-Katona Á., Pőcze A.
Nyíregyháza: Ramdin, Sitku T, Sikos P., Vén E., Valdez, Ribeiro. Csere: Tóth F. (liberó), Sitkey M., Erdős Zs., Andrejkovics A. Edző: Kőhalmi Richárd.
Mesterszemmel
Kőhalmi Richárd: – Karácsonyi hangulatú mérkőzésen a közepesnél sokkal gyengébb játékkal sikerült megszereznünk a három pontot.
Forrás: szon.hu