Ezt is komolyan kell venni!
Ezt is komolyan kell venni!
Folytassa, Fatum-Nyíregyháza! Mármint a felzárkózást. Az alapszakasz második körének nyitánya nagy esélyt kínál az élvonalbeli női röplabdacsapat számára, hogy tovább lopja a távolságot…
A nyíregyházi csapat számára a miskolci fellépés egy a könnyebbnek ígérkező erőpróbák közül.
Folytassa, Fatum-Nyíregyháza! Mármint a felzárkózást. Az alapszakasz második körének nyitánya nagy esélyt kínál az élvonalbeli női röplabdacsapat számára, hogy tovább lopja a távolságot, ami egyelőre elválasztja az élcsoport tagjairól. A hetedik helyen tanyázó nyírségiek a mindeddig valamennyi bajnoki fellépést elbukó Miskolchoz hivatalosak vasárnap. Márpedig ez olyan mérkőzés, amelyet bűn lenne elszúrni.
– Mondhatjuk, lendületben van a csapat, és, persze itt nem szeretnénk megállni – Kőhalmi Richárd, a Fatum-Nyíregyháza szakvezetője. – Ez a mérkőzés egy a könnyebbnek ígérkező erőpróbák közül, de ez nem jelenti azt, hogy ne vennénk komolyan. Nem lehet kérdés, nyerni kell, ugyanakkor elképzelhető, hogy némiképp felforgatott összeállításban lépünk pályára Miskolcon. Annál is inkább, mert van, aki éppen csak felépült sérüléséből, felesleges kockázatott viszont nem kívánunk vállalni. A tervek szerint minden bevethető játékosnak lehetőséget adok, Erdősné Balogh Erika pedig pihenőt kap.
Forrás: szon.hu