Ne legyen nyögés a vége!
Ne legyen nyögés a vége!
A hétvégén zárják az őszi szezont a férfi kézilabda második vonala Keleti-csoportjában. A tabellán második Nyíregyházi KC a hátulról második Törökszentmiklósi KE vendége lesz…
Az NYKC szombaton Törökszentmiklóson zárja az őszi szezont.
A hétvégén zárják az őszi szezont a férfi kézilabda második vonala Keleti-csoportjában. A tabellán második Nyíregyházi KC a hátulról második Törökszentmiklósi KE vendége lesz. A legutóbbi körben a nyírségiek itthon ikszeltek az Algyő elleni rangadón, míg a törökszentmiklósiak egy negyvenesbe léptek be Ózdon (40-26). Az előző évi kiírásban a nyíregyháziak oda-vissza nyertek, így a szombati találkozón az NYKC az esélyesebb.
Légiósokat igazoltak
– Amolyan óvatos duhajként indulunk majd szombaton Törökszentmiklósra, mert nem szeretnénk, a nagy akarásnak nyögés lenne a vége – kezdte a beharangozó beszélgetést Varga Zsolt, a Nyíregyházi KC szakmai igazgatója.- Sajnos hajlamosak voltunk a bakikra az ilyen meccseken, ahol biztosan kellett volna érvényesíteni a papírformát. Mint minden meccset, ezt is komolyan kell venni. Igaz a törökszentmiklósiak legutóbb kikaptak Ózdon, de otthonukban például legyőzték a Békést. Ráadásul mivel érezték, hogy süllyedni látszik a hajójuk, leigazoltak két szerb és egy montenegrói játékost. Ők pedig valószínűleg szombaton is bizonyítani akarnak.
– Szombaton a legfontosabb tényező a hozzáállásunk lesz. Nem szabad félvállról venni a meccset. Bárkit és bárhol le tudunk győzni ebben a mezőnyben, de csak akkor, ha mindenki maximálisan odateszi magát. Remélem, hogy sikerrel zárjuk majd az őszi szezont – így Varga Zsolt.
A játékosok közül Nagy Csaba sérülése rendbe jött, Braun Brúnó viszont még csak lábadozik műtétjét követően.
Forrás: szon.hu