Bravúrgyőzelem!
Bravúrgyőzelem!
Végre! Erre várt mindenki a szezon nyitánya óta. A Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata követlen riválist győzött le – méghozzá idegenben…
Végre! Erre várt mindenki a szezon nyitánya óta. A Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata követlen riválist győzött le – méghozzá idegenben.
Ráadásul az MTK nem csupán a hazai pálya előnyét élvezte, a táblázaton is megelőzte (nem is kevéssel, nyolc ponttal…) a nyírségieket, akik változatos küzdelemben kerekedtek felül. Az első megnyert szett után homokszem került a gépezetbe, a negyedik etapban vált ismét olajozottá a játék. Olyannyira, hogy nem csupán egyenlített, a döntő felvonásban gyorsan megszerzett tekintélyes előnyét biztosan őrizve élt célba, és nyert rendkívül fontos mérkőzést a Kőhalmi-gárda.Röplabda: NB I., női, 10. forduló
MTK–Fatum Nyíregyháza 2:3 (-19, 19, 18, -11, -8)
Szamos utca, 150 néző, v.: Szabó P., Farkas L.Nyíregyháza: Ramdin, Erdei Zs., Sikos, Vén E., Valdez, Ribeiro. Csere: Tóth F. (liberó), Andrejkovics A., Kundrák E. Edző: Kőhalmi Richárd.
Mesterszemmel
Kőhalmi Richárd: – Megtört a jég! Sok hibával tarkított mérkőzést vívtunk, a végét viszont mi bírtuk jobban fejben, és azt gondolom, megérdemelten győztünk.
Forrás: szon.hu