Vollé!2020 röpsuli verseny Nyíregyházán
Vollé!2020 röpsuli verseny Nyíregyházán
November 28.-án újabb állomásához érkezett a Vollé!2020 röpisuli. A Vollé!2020 Röpisuli programsorozatot a Magyar Röplabda Szövetség rendezi minden évben az ország több pontján…
Négy aranyat, két ezüstöt és két bronzot szereztek a legkisebb röpisek.
November 28.-án újabb állomásához érkezett a Vollé!2020 röpisuli. A Vollé!2020 Röpisuli programsorozatot a Magyar Röplabda Szövetség rendezi minden évben az ország több pontján: Szombathelyen, Nagybajomban, Szolnokon, Budapesten és Nyíregyházán.
Ezúttal Nyíregyházán a Bem József Általános Iskolában  mérhették össze a röplabda tudásukat a legkisebbek. A  gyerek csapatok négy kategóriában indulhattak: gyerek, mini, szupermini és manó. A versenyben nemcsak nyíregyháziak, hanem a hajdúböszörményi, miskolci és a kisvárdai röplabda növendékek is a labdába üthettek. Nyíregyházáról a Bem József Iskola három szupermini, négy manó és két mini lánycsoporttal képviseltette magát.
A legkisebbek, a szupermini kategóriában a dobogó mindhárom fokára felállhattak. A manók az első, a harmadik, az ötödik és a hatodik helyet szerezték meg, a minik pedig egy aranyat és egy ezüstöt gyűjtöttek be.
A fiúkról sem szabad elfeledkeznünk! A Kazinczy Ferenc Általános Iskola fiú reménységei gyerek kategóriában léphettek a dobogó legfelső fokára.
A résztvevő csapatok:

Nyíregyháza – Bem József Általános Iskola, Kazinczy Ferenc Általános Iskola
Hajdúböszörmény – Eötvös József Általános Iskola
Kisvárda – Szent György Általános Iskola
Miskolc – Nagy Lajos Általános Iskola

A gyerekeket, a felkészítő edzőket és természetesen a szülőket is nagy köszönet illeti. A fotókat Janetka Vivien készítette.