Sportos beharangozó
Sportos beharangozó
A kosarasok hétvégéje zsúfoltnak ígérkezik. Vajda Tamás U14-es korosztályára Debrecenben, Boczkó Ádám kadettjeire Szolnokon, és az U20-ra Körmenden vár igen kemény ütközet.
A kosarasok hétvégéje zsúfoltnak ígérkezik.
Vajda Tamás U14-es korosztályára Debrecenben, Boczkó Ádám kadettjeire Szolnokon, és az U20-ra Körmenden vár igen kemény ütközet.
Az úszóknál is véget ért az öszi szünet. Felmérő versenyek sokasága vár a különböző korcsoportokra. Gyula Sándor hat 2003-2004-es születésű versenyzőjét viszi Budapestre november 7-én az Összrégiós Felmérőre, míg ugyanezen a napon Ibrányban kerül megrendezésre a Szabolcs-Tour első fordulója. A hat állomásos megmérettetés első helyszínére Kovács Attila 30 delfin és béka korosztályú gyermekkel utazik a Sportcentrum részéről.
Igazi presztízs csatára számíthatunk szombaton a Bozsik labdarúgó U14-U15-ös korcsoportnál, akik a DVTK csapatát fogadják az NYVSC pályán 11 órai kezdettel. Az U16-U18-as csapataink vasárnap Egerbe utaznak, ahol mindent megtesznek a jó szereplés érdekében, hiszen mind a két együttes a bajnoki tabella dobogós helyén állnak jelenleg.