Sportözön a hétvégén!
Sportözön a hétvégén!
Reggeltől estig sportözön október 24-én a Bem tornatermében. Először a kosarasoké a terep, ahol is az U16-os korosztály folytatja küzdelem sorozatát a Budapesti Elit Basket csapata ellen a Kiemelt Bajnokságban, majd 13.30 órától az U20-as korcsoport mérkőzik meg Szombathely csapatával…
Reggeltől estig sportözön október 24-én a Bem tornatermében.
Először a kosarasoké a terep, ahol is az U16-os korosztály folytatja küzdelem sorozatát a BudapestiElitBasket csapata ellen a Kiemelt Bajnokságban, majd 13.30 órától az U20-as korcsoport mérkőzik meg Szombathely csapatával. A fiatalok után átveszik a szerepet a felnőttek, felnőtt kosár- és kézilabda mérkőzésen szurkolhatnak a sportbarátok. A kosarasok a tabella 3. helyén álló Szombathely csapatával mérkőznek meg, míg a kézilabdások Nyírbátorral szemben veszik fel a kesztyűt. Kemény mérkőzésre lehet számítani mind a két esetben.
Szombaton és vasárnap Hajdúszoboszlóra a HungarospaKupára utaznak úszóink. A nagy múltú nemzetközi úszóversenyen a NyíregyháziSportcentrum színeiben 33 delfin, gyermek és serdülőkorú úszónk áll rajtkőre, összesen 8 versenyszámban. A két nap alatt 110 versenyző csobban a vízbe. Az úszók mesterei MészárosEdit, UrbinTamás és GyulaSándor.
Nyíregyháza színeiben két csapatunk is Budapestre utazik hétvégén. Az NB II-ben folytatja szereplését BalázsIstván csapata, a HonvédZrínyi ellen lép pályára, míg NagyAttila ifjúsági gárdája a TormaÁgnesOrszágos megmérettetésen szerepel négy másik egyesület részvételével.