Örömmel tért vissza Nyíregyházára
Örömmel tért vissza Nyíregyházára
Hajrájához érkezett a Nyíregyházi KC második vonalbeli férfi kézilabdázóinak felkészülése, hiszen jövő szombaton már jön a Fradi és az első bajnoki. A csapatnál voltak változások, távoztak és érkeztek. Munkácsi Máté is az új igazolások közé tartozik
Munkácsi Máté már nagyon várja a Fradi elleni bajnoki rajtot.
Hajrájához érkezett a Nyíregyházi KC második vonalbeli férfi kézilabdázóinak felkészülése, hiszen jövő szombaton már jön a Fradi és az első bajnoki. A csapatnál voltak változások, távoztak és érkeztek. Munkácsi Máté is az új igazolások közé tartozik, ám egyben visszatérő is, hiszen már játszott Nyíregyházán. Tatabányáról érkezett 2009 őszén és öt éve távozott, és rossz szájízzel, hiszen nem kapta meg minden jussát. Az egyébként megyebeli fiatalember azóta játszott a PLER-ben, Csurgón, legutóbb pedig Vácon és tagja volt a Nyugati-csoportban bajnokságot nyert együttesnek, amely a mostani szezonban az élvonalban szerepel. A második vonalban huszonegy meccsen nyolcvanhét gólt lőtt.
– Nem volt könnyű, de túltettem magam az öt évvel ezelőtti távozáson. Vácon nem sikerült megegyeznünk a folytatásról és örömmel fogadtam a nyíregyházi megkeresést. Egyébként képben voltam, folyamatosan érdeklődtem az itteni együttesről és megnyugtató, hogy a klub jelenlegi helyzete stabil, a célok megfelelő motivációt jelentenek így örömmel tértem vissza – árulta el Munkácsi Máté.
A jobbszélső egy április műtét miatt a felkészülés első három hetében csak külön munkát végzett, azóta viszont már bekapcsolódott a közös munkába.
– Remek a hangulat, a játékosok nagy részét már korábbról ismertem, egy remek közösségbe érkeztem. Már nagyon várjuk a bajnoki rajtot, hiszen hosszú az alapozás,. A rajt nem lesz könnyű, hiszen a Ferencvárost látjuk majd vendégül, és mi sem természetesebb. hogy győzelemmel szeretnénk kezdeni a bajnokságot – így Munkácsi Máté.
Forrás: szon.hu