Baráti gesztus a „RÉGI MOTOROSOKNAK”
Baráti gesztus a „RÉGI MOTOROSOKNAK”
Lassan vége felé közeledik a bajnokság, hiszen tegnap már a huszadik fordulóból játszottak mérkőzéseket. Az, hogy három fordulóval a vége előtt a tíz csoportból még csak egy bajnok kiléte ismert azt jelzi,hogy igen színvonalas bajnokságot fogunk zárni.
Lassan vége felé közeledik a bajnokság, hiszen tegnap már a huszadik fordulóból játszottak mérkőzéseket.
Az, hogy három fordulóval a vége előtt a tíz csoportból még csak egy bajnok kiléte ismert azt jelzi,hogy igen színvonalas bajnokságot fogunk zárni.
Volt a tegnapi fordulónak egy igen szép gesztussal kezdődő mérkőzése a „D” csoportban ahol a CSEKK BÉLA FIAI és a VIS MAIOR RATIZOL csapatai találkoztak. A mérkőzést a VIS MAIOR RATIZOL nyerte 3:1 arányban, de az eredmény itt másodlagos volt. Ugyanis a CSEKK BÉLA FIAI csapatának jelenlegi vezetője HAJZER LÁSZLÓ csapattársaival egy olyan gesztust gyakorolt, ami megható volt mindenki számára. A csapat immár 1981 – óta tehát 34 éve játszik együtt különböző összeállításokban van viaszon egy alapító mag, akik hosszú éveken keresztül előbb Megyei Tanács majd Megyei Önkormányzat néven szerepeltek, de már az aktív játékból kiöregedtek. Ez a hat játékos – Dr. KONCZ IMRE, PESEL ANTAL, OROSZVÁRI TIBOR, CSEH ANDRÁS, LAKATOS BÉLA és VALU FERENC a tegnapi mérkőzés első nyolc percében kezdőként kapott lehetőséget nosztalgiázva a régi emlékekkel. Látszott, hogy eljárt az idő felettük a játékot illetően, de nagy élvezettel küzdöttek, ahogy a kapitány HAJZER LÁSZLÓ mondta ők hatan összesen 393 – évesek és 501 – kilót nyomnak.
A mérkőzést követően egy közös sörözés keretében elevenítették fel az eltelt együtt töltött éveket, jó volt látni a vidám mosolygós arcokat.