Irány a nemzetközi porond!
Irány a nemzetközi porond!
Megejtették a röplabda kupasorozatok következő idényének sorsolását. A ceremónián öt magyar csapat volt érdekelt: a férfiaknál a bajnok Kaposvár a Challenge-kupában szerepel, míg a női első Békéscsaba a CEV-kupa első fordulójában lesz érdekelt.
A Challenge-kupában rajtoló Fatum-Nyíregyháza szerb csapattal mérkőzik.
Megejtették a röplabda kupasorozatok következő idényének sorsolását. A ceremónián öt magyar csapat volt érdekelt: a férfiaknál a bajnok Kaposvár a Challenge-kupában szerepel, míg a női első Békéscsaba a CEV-kupa első fordulójában lesz érdekelt. Ugyanakkor női Challenge-kupában három magyar csapat is megmutatja magát: a kupagyőztes Vasason kívül a Gödöllő, no meg az idényt ötödik helyen befejező Fatum-Nyíregyháza.
 A nyírségiek a szerb Jedinstvo Stara Pazovával találkoznak. Az első, idegenben esedékes mérkőzést november 10–12. között, a visszavágókat pedig két héttel később játsszák le. Ismerve a szomszédos országnak a sportágban elfoglalt pozícióját (jóval magasabban jegyzik, mint a magyart…), a Kőhalmi Richárd által irányított gárdára cseppet sem vár könnyű feladat.
Forrás: szon.hu