Névadó szponzor vizitelt a kispályán
Névadó szponzor vizitelt a kispályán
A tegnapi fordulóban látogatást tett az INTERSPORT NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM KISPÁLYÁS BAJNOKSÁGBAN az új névadó szponzor képviseletében CZAKÓ GYULA az INTERSPORT Nyíregyházi Áruházának vezetője családjával.
A tegnapi fordulóban látogatást tett az INTERSPORT NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM KISPÁLYÁS BAJNOKSÁGBAN az új névadó szponzor képviseletében CZAKÓ GYULA az INTERSPORT Nyíregyházi Áruházának vezetője családjával.
A látogatás kezdetén a kisfiával elvégezték a FARMTEJ – SZABOLCS VOLÁN Zrt „C” csoportos bajnoki (2:3) mérkőzés kezdőrúgását, illetve további öt mérkőzés részleteibe is betekintettek. Czakó Gyula örömmel nyugtázta, hogy az INTERSPORT jól döntött amikor egy ilyen nagy tömegeket megmozgató színvonalas bajnoksághoz adta a nevét. Tájékoztatta a jelenlévőket, hogy az új idénytől kezdve kitűnő termékekkel és kedvezményekkel várják a kispályás csapatokat és családtagjaikat.
A bajnokság a vége felé közeledik, hiszen az immár lejátszott mintegy ötszáz mérkőzés után a 19. fordulóra került sor a héten, és június végére várhatóan be is fejeződik a küzdelem. Amennyiben az időjárás nem szól közbe, úgy június 29.-én a „SZUPER KUPÁVAL„ (a tíz csoport győztese vesz rajta részt) zárul a bajnokság.
Jelen pillanatban még több csoportban nagy küzdelem zajlik az élmezőnyben a dobogós helyekért:

AZ „A” CSOPORTBAN; A PIKOLÓ SÖRÖZŐ: 44 p, MARSO KFT: 40 p, NONSTOP BÚTOR: 40 p KÖZÜL KERÜLHET KI A GYŐZTES.
A „B” CSOPORTBAN; A RED WOLF MÁR BAJNOK, A MÁSIK FELJUTÓ AZ „A” CSOPORTBA A KÉT BALL FC.
A „C” CSOPORTBAN; A CIVIS MÁRVÁNY KFT: 46 p, DIEGO-S FIÚK: 39 p, NYÍRCONSULTING KFT: 37 p, BIYOVIS HFC NÉGYES DÖNT A DOGÓS HELYEKRŐL.
A „D” CSOPORTBAN; A GASTROMEDIX: 50 p, BERGLAND KFT: 43 p, SZAOLCS KÁBEL TV: 40 p, GENEZIS FC: 39 P, KÖZÖTT DŐL EL A VÉGSŐ SORREND.
AZ „E” CSOPORTBAN; A GASE-JÁSZAI FLAMENGÓ: 49 p, MONDI BAGS HUNGÁRIA KFT: 48 p, MÁR BIZTOS FELJUTÓ.
AZ „F” CSOPORTBAN; A RETRO HOLIDAY: 40 p, SAJTOS POGÁCSA: 36 p, CANTEMUS FC: 36 p, MINI MORRIS 35 p, HIREX GÁZ KFT: 34, MESSER UNITED: 32 p, MAKKAI TRANS KFT: 32 p, A LEGNAGYOBB KÜZDELEM VÁRHATÓ EBBEN A CSOPORTBAN A DOBOGÓÉRT.
A „G” CSOPORTBAN; A VÖRÖS ÖRDÖGÖK: 47 p, IGEPA PAPER HUNGARI FT: 43 p, APOLLÓ 12: 38 p, LÁTSZIK A VÉGSŐ SORRENDNEK.
A „H” CSOPORTBAN; A FAYR BLY MÁR BAJNOK, A BED BOYS FC: 44 p, FIATAL GYÉMÁNTOK: 39 p, ZÖLDÖVEZET KTB: 39 p, A HÁROM CSAPAT MÉG NAGY CSATÁT VÍV A HELYEZÉSEKÉRT.
AZ  „OB I. osztályban; A VECTIGÁLIA ÖF: 50 p, VISZOKAI GUMISZERVÍZ: 46 p, VEZÉRSZÁLL: 37 p, CSAPATAI VÉGEZNEK A DOBOGÓ VALAMELYIK FOKÁN.
AZ „OB II. osztályban; A MESTER FESTÉK ÉS A DROMEDAR OLD BOYS CSAPATAI MÁR FELJUTÓK A SORREND MÉG KÉRDÉSES.

A fotókat Bíróné Nádasi Marianna készítette.