Intersport az új névadó
Intersport az új névadó
A városi kispályás labdarúgó bajnokság Nyíregyházán 49 éve zajlik. Ma már 108 csapat részvételével, háromezer igazolt játékossal. A mérkőzések hétfőtől péntekig folynak 4 pályán a Városi Stadionban.
A városi kispályás labdarúgó bajnokság Nyíregyházán 49 éve zajlik.
Ma már 108 csapat részvételével, háromezer igazolt játékossal. A mérkőzések hétfőtől péntekig folynak 4 pályán a Városi Stadionban. Idén már 320 mérkőzést játszottak le a csapatok. Mindennek a szervezője és atyja Dajka László a kispályás bizottság elnöke, aki kifejezetten örült a Nyíregyházi Sportcentrum és az Intersport közös megállapodásának, hisz így még jobb feltételeket teremthetnek a kispályás labdarúgás rajongóinak.
Két éves kapcsolat van a Sportcentrum és az Intersport nyíregyházi üzlete között, számos szabadidős rendezvényünknek voltak legfőbb támogatói, így tehát az sem véletlen, hogy ez a megállapodás éppen velük kötettet. Ettől az szezontól az új névadó az INTERSPORT, akiknek az üzletpolitikájában a versenysport és a szabadidősport kiemelt helyet foglal el.
A megállapodást Czakó Gyula, a nyíregyházi Intersport áruház üzletvezetője, és a Sportcentrum részéről Sitku Ernő Élsportigazgató írta alá.