Veretlenek csatája
Veretlenek csatája
Két veretlen csapat – az AQUA és a ZVK – találkozott vasárnap a vidékbajnokság sorn következő serdülő tornáján.
Két veretlen csapat – az AQUA és a ZVK – találkozott vasárnap a vidékbajnokság sorn következő serdülő tornáján.
A hazai medencében játszó Zemplén eddig összes meccsét megnyerte, az AQUA egy Kolozsvár döntetlennel a tabella második helyén várta az összecsapást. Villámrajtot véve korán elhúzott a nyíregyházi csapa. Tamás Máté centergóljaival és Spák Csaba távoli bombáival már 5-0 is volt az állás, ekkor úgy tűnt, hogy nagyon sima mérkőzés lesz. A ZVK azonban tudott újítani és még az első félidőben két gólra zárkózott fel. A harmadik és negyedik negyed kemény, szoros csatát hozott és a nagyon jól védő Csiszár Balázs vezetésével 4 góllal hozta az AQUA ezt a nagyon fontos mérkőzést. Ezzel a győzelemmel – bár eggyel kevesebb mérkőzést játszott – lépéselőnybe került a nyíregyházi csapat a bajnoki cím megszerzéséhez.
AQUA SE Nyíregyháza – Zempléni VK 13-9 (5-0,0-3,4-3,4-3)Gólszerzők: Spák Csaba 5, Tamás Máté 3, Biri Balázs 2, Horváth Demeter 2, Pethe István.
A Baja nem volt ellenfél. A meccs arra volt jó, hogy a fiatalok is tudjanak játszani. Nem volt egy súlycsoportban a két csapat.
AQUA SE Nyíregyháza – Sugovica VSE Baja 28-1 (8-1,3-0,9-0,8-0)Gólszerzők: Spák Csaba 5, Biri Balázs 4, Leszkoven Gergő 4, Pethe István 3, Spák Csanád, Horváth Demeter, Bodzás Áron, Tamás Máté 3, Molnár Kristóf 3, Vetési Szabolcs 2, Csiszár Balázs (mezőnyben játszott a kapus).