Vereség ellenére is dícséret
Vereség ellenére is dícséret
Az utóbbi időszak legjobb teljesítményét nyújtották, mind támadásban, mind védekezésben összeszedett, tudatos teljesítményt produkáltak. Sovány vigasz, hogy a játékvezetők és az ellenfél vezetői  is dícsérték a nyíregyházi gárdát.
Itthon játszotta legutolsó mérkőzését a Nyíregyházi Sportcentrum kadett B csapata.
Az utóbbi időszak legjobb teljesítményét nyújtották, mind támadásban, mind védekezésben összeszedett, tudatos teljesítményt produkáltak. Sovány vigasz, hogy a játékvezetők és az ellenfél vezetői is dícsérték a nyíregyházi gárdát.
A második negyed utolsó két percében bekövetkezett rövidzárlat miatt egyenlő állásból 9 pontos hátrányba kerültek.
A harmadik negyedben nagy küzdelmek árán kiegyenlítettek és végig fej-fej mellett haladtak a csapatok mérkőzés végéig. Sajnos az utolsó harminc másodpercben 3 pontos hátrányban szerzett labda után csak két pontot sikerült szerezni, így ha egy ponttal is, de veszített a hazai csapat.
Nem először értékel úgy Kovács Tibor edző, hogy ilyen teljesítménnyel lehet veszíteni. A realitásokat figyelembe véve csapatunk teljesítményét dícséri, hogy idáig is eljutottunk, az ország 16 csapata között szerepelhet a Nyíregyházi Sportcentrum KA B csapata.
Nyíregyházi Sportcentrum KA B – Vasas KA B 65-66 (20-22, 10-23, 16-11, 16-139.