Nagy feltámadás után vereség
Nagy feltámadás után vereség
Tartották szavukat, szoros küzdelemre késztették a bajnoki címvédőt, más kérdés, hogy így is alulmaradtak. Holott a feltámadó vendégek 2:0-ás hátrány után játszmát nyertek, sőt a negyedik szettben 23:18-ra vezettek, vagyis nagyon közel álltak az egyenlítéshez
A kényszer nagy úr. Roma Flóra makacsnak bizonyuló térdsérülése keresztülhúzta a Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapatának számításait.
Ugyanakkor a center szolgálatairól nem akart lemondani a szakma stáb, így Békéscsaba elleni három győzelemig tartó bajnoki negyeddöntő első összecsapásán a sudár hölgyet liberó poszton vetették be. Hogy ez mennyire lepte meg a viharsarkiakat, azt csak ők tudnák megmondani, az viszont biztos, a nyírségiek részéről nem üres frázis volt, amikor arról értekeztek – felkészültek a csatára.
Tartották szavukat, szoros küzdelemre késztették a bajnoki címvédőt, más kérdés, hogy így is alulmaradtak. Holott a feltámadó vendégek 2:0-ás hátrány után játszmát nyertek, sőt a negyedik szettben 23:18-ra vezettek, vagyis nagyon közel álltak az egyenlítéshez – innen bukták el a meccset. A jól teljesítő nyíregyháziak nem kis esélyt hagytak veszni… Ezzel együtt a különcsata egyáltalán nincs lefutva. A párharc második találkozóját vasárnap a bujtosi csarnokban rendezik.
Röplabda: NB I., női rájátszás
Békéscsaba–Fatum-Nyíregyháza 3:1 (22, 20, -22, 23)
Békéscsaba, 300 néző, v.: Nagy E., Pőcze.
Nyíregyháza: Erdős, Valdez, Vén E., Ribeiro, Sikos P., Erdősné, Csere: Roma F. (liberó), Akimova, Andrejkovics. Edző: Kőhalmi Richárd.A három győzelemig tartó párharc állása: 1–0, a Békéscsaba javára.
Mesterszemmel
Kőhalmi Richárd: – Szépen játszott, ezért büszke vagyok a csapatra. Egy-egy szituációban ugyan beragadtunk, amit javítanunk kell, de kard, ki kard, állunk a folytatás elé.
Forrás: szon.hu