Az Aqua SE nem akart elfáradni
Az Aqua SE nem akart elfáradni
Gyöngyösön játszott az AQUA SE gyermek csapata az elmúlt hétvégén. Most csak a kapus hiányzott. Néhány hete az Észak-Keleti liga gyermek I. korosztályában két méretes zakóba futott bele a nyíregyházi csapat.
Gyöngyösön játszott az AQUA SE gyermek csapata az elmúlt hétvégén.
Most csak a kapus hiányzott. Néhány hete az Észak-Keleti liga gyermek I. korosztályában két méretes zakóba futott bele a nyíregyházi csapat. Perszer a jegyzőkönyvbe nem került bele, hogy influenza miatt- kis túlzással- a vízilabda előkészítősökkel kellett feltölteni a csapatot azokra a meccsekre.
Kapus most sem volt, hiszen Csiszár Balázs régóta betegséggel küzd, ezért a taktika röviden ennyi volt: “ne lőjön az ellenfél kapura!” Persze vízilabdában ezt könnyebb eltervezni, mint megvalósítani. Ez most a nyíregyházi csapatnak mégis sikerült. A zavaró-szoros emberfogás olyan jól működött, hogy a MEFC a 3. negyedben lőtte első gólját és még kettőt tudott hozzátenni mérkőzés végéig a 21 nyíregyházi gól ellenében.
A Kazincbarcikai Delfin VK számára is csalódás lehetett, hogy az AQUA SE nem tudott elfáradni. Folyamatos nyomás alatt sikerült tartani a sokkal nagyobb termetű barcikai fiúkat és gyors lefordulásokkal, sokszor nagyon szép összjáték után, folyamatosan növelve előnyét gond nélkül húzta be e meccset az AQUA SE. A két mérkőzésen kiemelkedett játékával Spák Csanád, Leszkoven Gergő és Pethe István. A kapuban álló Gura Zsombor is megérdemli a dícséretet.
Egy hosszabb szünet után május elején folytatódik az ÉKT liga Gyermek I. korosztályának bajnoksága.
Kazincbarcika Delfin VK – AQUA SE Nyíregyháza 8-25 (3-6,2-6,1-6,2-7)
AQUA SE Nyíregyháza – Miskolci EAFC 21-3 (6-0,6-0,5-1,4-2)