Prágában is lesznek ugrásai
Prágában is lesznek ugrásai
Utazhat Prágába, ezzel hosszú idő után Bakosi Péter lesz az első nyíregyházi atléta, aki felnőtt fedett pályás Európa-bajnokságon szerepelhet. Ugyan a Nyíregyházi Sportcentrum versenyzője a téli szezonban nem érte el a biztos utazáshoz szükséges 224 centis szintet
A nyíregyházi magasugró, Bakosi Péter végül utazhat a fedett pályás Európa-bajnokságra.
Utazhat Prágába, ezzel hosszú idő után Bakosi Péter lesz az első nyíregyházi atléta, aki felnőtt fedett pályás Európa-bajnokságon szerepelhet. Ugyan a Nyíregyházi Sportcentrum versenyzője a téli szezonban nem érte el a biztos utazáshoz szükséges 224 centis szintet, de mivel a magyar bajnokságon a 220 teljesítése után akadtak biztató kísérletei a limitet jelentő magasságra, Spiriev Attila sportigazgató a keretbe jelölte a 21 éves sportolót.
Bakosi mellett további két olyan versenyző van a 12 tagú utazó csapatban, akit úgymond szint nélkül, menedzselési szándékkal visznek Prágába: a 60 gátas Szűcs Valdó és a sprinter Sipos János is a jövő reménységeként utazhat a cseh fővárosba, ahol a jövő hétvégén rendezik a fedett pályás kontinensbajnokságot.
Forrás: szon.hu