Ha kell, triplákkal is besegít
Ha kell, triplákkal is besegít
Ha egy csapatnak 149-szeres válogatott erőcsatár/center az edzője, akkor talán nem is kell csodálkozni azon, hogy a palánk alatti játék a fő erőssége. A Sitku Ernő által irányított Marso-NYKK-ban meccsek óta (mondhatni a teljes szezonban) a középjátékosok játsszák a főszerepet, más kérdés
Marko Kolarics sokat tett a Marso-NYKK Kaposvár elleni sikeréért, de nem értékeli túl saját szerepét.
Ha egy csapatnak 149-szeres válogatott erőcsatár/center az edzője, akkor talán nem is kell csodálkozni azon, hogy a palánk alatti játék a fő erőssége. A Sitku Ernő által irányított Marso-NYKK-ban meccsek óta (mondhatni a teljes szezonban) a középjátékosok játsszák a főszerepet, más kérdés, hogy az ő eredményességük csak ritkán párosult győzelemmel.
– Mit sem érne az egész, ha a csapat nem nyerte volna meg a mérkőzést, és itt a hangsúly a csapaton van – hárította el a sikerben játszott (fő)szerepét Marko Kolarics. – A Jászberény elleni mutatóimra sem emlékszik már senki, de arra még sokáig büszkék lehetünk, hogy a nálunk előrébb rangsorolt Kaposvárt képesek voltunk legyőzni. Eddig is keményen dolgoztunk, ugyanígy kell folytatnunk tovább, a munkához erőt adhat, hogy ez a mérkőzés kétségtelenül jól sikerült a számunkra. A Kaposvárnak is csak gratulálni tudok, mert jó csapat, de mi ezúttal talán jobban akartuk a sikert, többet is tettünk érte. Tetszett, hogy nemcsak mi, a kezdő ötös tagjai vettük ki a részünket a játékból, hanem a kispadról beszállók is, akik jó megmozdulásokkal, fontos pontokkal segítették a csapatot. Így kell folytatnunk és akkor lesz esélyünk valamennyi rivális ellen.
Forrás: szon.hu