Döntetlen a „c” csoport rangadóján
Döntetlen a „c” csoport rangadóján
Küzdelmes mérkőzésekkel folytatódott a 6. fordulóban a NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM TÉLI TEREMLABDARÚGÓ BAJNOKSÁGA a Bem Iskolában. A bajnokság félidején túl egyre élesedik a harc a döntőbe kerülésért, de igazán sportszerű mérkőzéseket láthatott a mintegy kétszáz kilátogató néző a két nap folyamán.
Küzdelmes mérkőzésekkel folytatódott a 6. fordulóban a NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM TÉLI TEREMLABDARÚGÓ BAJNOKSÁGA a Bem Iskolában.
A bajnokság félidején túl egyre élesedik a harc a döntőbe kerülésért, de igazán sportszerű mérkőzéseket láthatott a mintegy kétszáz kilátogató néző a két nap folyamán.
Az „A” csoportban ismét magára talált a T-FORG TRANS csapata és még nem mondtak le a döntőbe kerülésről, úgy mint a NEV-ÚT KFT és a CIVIS MÁRVÁNY KFT csapata sem. Az első számú esélyes továbbra is a RED WOLF csapata, akik biztosan menetelnek az élen.
A „B”  csoportban továbbra is 100 %-os a NYÍR CHEM és a KÉT BALL FC csapata, és egy győzelem választja el őket a döntőtől.A HORVÁTH FC nagy csatában 1:0 arányban nyert a NYÍRSÉG SZERVIZ KFT csapata ellen.
A „C” csoportban a PIKOLÓ SÖRÖZŐ biztosan nyert a BERGLAND KFT ellen, és továbbra is 100 %-os.
Óriási mérkőzést játszott egymással a DIEGO-S FIÚK és a DUPLA-DUPLA 22 csapata, a végig kiélezett küzdelemben felváltva forogtak veszélyben a kapuk, de gól nem született, így 0:0 lett az eredmény. Így még mindkét csapat eljuthat a döntőbe, bár rajtuk kívül még két csapat esélyes erre.
Meglepetés született az IGEPA PAPER HUNGARIA KFT – VETERÁNOK mérkőzésen, ugyanis az eddig kitűnő teljesítményt nyújtó Veteránok nem bírtak az ellenfelükkel, és  2:2 lett a végeredmény. Ezzel az IGEPA megszerezte az első pontját, a Veteránok pedig búcsút inthetnek a döntőbe kerülésnek.
A „D” csoportban a MARSO KFT csapata 9:1 arányban verte a BED BOYS FC csapatát (a mérkőzésen id. BERECZ PÉTER három gólt szerzett és két gólpasszt adott !!) és a MARSO KFT továbbra is 100 %-os, egy győzelemre a döntőbe kerüléstől, illetve még további három csapat esélyes a döntőre.
A mellékelt fotón a piros mezes LAKATOS LÁSZLÓ (Diego-S Fiúk) és fekete fehérben HETEI ALEX a (DUPLA-DUPLA 22) játékosai láthatók a 0:0 rangadó mérkőzésükön.