De régen is volt…
De régen is volt...
Szó se róla, a TF-Budapest nem tartozik a Fatum-Nyírsuli-NRK női röplabdacsapatának kedvenc ellenfelei közé. Az előző két évadban a fővárosiakkal vívott tizenöt összecsapás közül csupán egyet tudott megnyerni a nyíregyházi együttes!
A TF-Budapest elleni kupapárharc kapcsán a statisztika finoman szólva sem az NRK mellett szól.
Szó se róla, a TF-Budapest nem tartozik a Fatum-Nyírsuli-NRK női röplabdacsapatának kedvenc ellenfelei közé. Az előző két évadban a fővárosiakkal vívott tizenöt összecsapás közül csupán egyet tudott megnyerni a nyíregyházi együttes! De régen is volt: 2013 február 16-án, a rájátszás nyitányán, ráadásul idegenben diadalmaskodott a nyírségi klub. Az aktuális bajnoki szezonban eleddig egyszer találkoztak a felek – az eredményt talán kitalálják… Eme statisztika azért „valamit” sejtet az erőviszonyokról.
Ilyen előzmények után csütörtökön Magyar Kupa mérkőzést vív a két gárda: a legjobb négy közé jutásért kiírt párharc első felvonását (kezdés: 18 óra) tudják le a Bujtosi Csarnokban.
– Most erre mondhatnám, minden rossz sorozatnak egyszer vége kell legyen, de nem áltathatjuk magunkat – fogalmazott Kőhalmi Richárd, az NRK edzője. – Az ellenfél jelenleg is szépen menetel a bajnokságban, előttünk áll a táblázaton, ebből kiindulva, nem mi vagyunk az esélyesek, Ezzel együtt ők is megzavarhatók, amennyire lehet, igyekszünk megnehezíteni dolgukat. A lényeg, hogy olyan teljesítményt nyújtsunk, ami után emelt fővel jöhetünk le a pályáról. Vasárnap jó meccset játszottunk a Kaposvárral, vendégként győztünk, remélem, a lendület a folytatásban is kitart.
Annyi bizonyosnak tűnik, a szemsérüléssel bajlódó Vén Eszter továbbra is pihenésre szorul. Talán a hétvégén esedékes, Miskolc elleni bajnokin már bevethető lesz…
Forrás: szon.hu