A Sólyomfiókák veretlenek
A Sólyomfiókák veretlenek
Újabb megmérettetésen vannak túl a Nyírsuli legifjabb kosárlabdázói. Az elmúlt hónap utolsó hétvégéjén a nyíregyházi Vasvári Pál Gimnázium falain belül került sor a Kenguru Bajnokság következő fordulójára, ahol a Nyírsulis Sólyomfiókák, a Nyírsulis Kiskabócák és a Hajdúböszörmény TE csapott össze.
Újabb megmérettetésen vannak túl a Nyírsuli legifjabb kosárlabdázói.
Az elmúlt hónap utolsó hétvégéjén a nyíregyházi Vasvári Pál Gimnázium falain belül került sor a Kenguru Bajnokság következő fordulójára, ahol a Nyírsulis Sólyomfiókák, a Nyírsulis Kiskabócák és a Hajdúböszörmény TE csapott össze.
Vajda Tamás tanítványai, a Nyírsulis Sólyomfiókák magabiztosan nyerték meg a Nyírsulis Kiskabócák elleni meccset.- A dobószázalék igen jó volt, hiszen minden gyerek tudott pontot szerezni! Egyre jobban alkalmazzák a gyerekek az edzéseken tanult átadási és dobási formákat. – mondta az edző, aki folytatta, hogy a Hajdúböszörmény TE ellen vívott harcias harcmodor vezetett eredményre. – A második mérkőzést kissé fáradtan kezdte a csapat. A győzelemhez egy-egy kiemelkedő egyéni teljesítmény igen kellett!
Eredmények:

Nyírsulis Sólyomfiókák – Nyírsulis Kiskabócák 62:23
Nyírsulis Sólyomfiókák – Hajdúböszörmény TE 43:26