Ovisok sportversenye
Ovisok sportversenye
Több mint 300 gyermek részvételével rendezte ma meg a Nyírsuli Kft. az Óvodások Játékos Sportvetélkedőjét a Bujtosi Szabadidő Csarnokban. Váltó futás, verseny játékmotorral, talicska tolás és hernyójárás, csak néhány feladat, amit teljesíteniük kellett a város 27 óvodájának, akik beneveztek a vidám hangulatú versenyre.
Több mint 300 gyermek részvételével rendezte ma meg a Nyírsuli Kft. az Óvodások Játékos Sportvetélkedőjét a Bujtosi Szabadidő Csarnokban.
Váltó futás, verseny játékmotorral, talicska tolás és hernyójárás, csak néhány feladat, amit teljesíteniük kellett a város 27 óvodájának, akik beneveztek a vidám hangulatú versenyre. A versenyszámokat megelőzően a ovisokat, az óvónéniket és a népes szurkolótábort Jászai Menyhért, Nyíregyháza MJValpolgármestere és Kósa Árpád, a Nyírsuli Kft. ügyvezetője köszöntette, majd következett egy kis bemelegítés KalaposTamással. A közös zumbázás után indulhatott a vetélkedő. A versenyről senki sem távozott üres kézzel. Minden óvódás érmet kapott és az óvodák ajándéka lett a játékos megmérettetésben szereplő eszközök is: a talicska, a kismotor, a labda.
A szervező, Nyírsuli Kft. célja az volt a sportvetélkedővel, hogy minél több gyerek mozogjon és bíznak abban, hogy a gyerekek közül sokan rendszeresen sportolnak majd.