Évet zárnak a Szépkorúak
Évet zárnak a Szépkorúak
A 2008-ban 14 fővel alakult klub mára már 340 fővel működik a Nyírsuli Kft. szervezésében a Városi Stadionban. A “szépkorúak” minden héten csütörtökön Nyíregyháza MJV önkormányzata támogatásának köszönhetően ingyenesen sportolhatnak.
Csütörtökön évzárót rendez a Szépkorúak Sportklubja.
A 2008-ban 14 fővel alakult klub mára már 340 fővel működik a Nyírsuli Kft. szervezésében a Városi Stadionban. A “szépkorúak” minden héten csütörtökön Nyíregyháza MJV Önkormányzata támogatásának köszönhetően ingyenesen sportolhatnak.
Az 55 év felettiek több sportágban – tekében, asztali teniszben, sakkban, jógában, ultiban, kocogásban – próbálhatják ki magukat.
2014 utolsó klubnapját sem kezdik el majd másként. Reggel kilenc órától a programok szokás szerint közös sportolással indulnak, majd 11.30-kor elkészül egy közös csapatkép a klubtagokról.
A fotózást követően 12.00 órakor köszöntőt mond Kósa Árpád, a Nyírsuli Kft. ügyvezetője, ezután Nyíregyháza MJV Önkormányzatának jóvoltából egy ebéddel zárják a napot a klubtagok.
A klubba természetesen ezután is várjuk azok jelentkezését, akik betöltötték az 55. életévüket. Nem kell mást tennie csak hozni egy igazolvány képet 300 Ft összeget, és ezért egy igazolványt kap amivel május első csütörtökjétől október utolsó csütörtökjéig ingyenesen használhatja a stadion létesítményeit minden csütörtökön 9.00-12.00-ig.